Breng jouw leven in balans. 

Beweeg, ontspan en leef gezond.

Naast voldoende bewegen zijn voeding en water welke de dagelijkse behoefte aan mineralen en vitaminen bevatten, van essentieel belang. En natuurlijk is tijdig en voldoende ontspannen een 'must' voor iedereen. Wij geven je graag wat tips/advies.

Binnen ons team werken we hierin samen, stimuleren we elkaar en hebben we veel lol.

Gebruik van de producten

Binnen het aanbod van ruim 300 kwaliteits-producten is er 'voor ieder wat wils' ter ondersteuning van lekker bewegen/sporten, gezond eten, verrijkt water, maar ook op het gebied van verzorging en hygiëne. 

Dit betekent dat 17 miljoen Nederlanders en nog eens tientallen miljoenen buiten Neder-land tot het klantenpotentieel. Doordat de producten online besteld worden, is de gehele wereld bereikbaar.
Klanten en teamleden kunnen 24/7 hun gewenste producten online bestellen en thuis bezorgt krijgen. Vaste klant worden? Stuur een mailverzoek voor een persoonlijk onder-houd. Mail Ed via plm@plmunited.nl.


Producten promoten 

Ben je enthousiast over de producten en wil je een paar mensen in jouw directe omgeving helpen met zich goed te voelen, dan kun je kosteloos lid worden van ons promotie-team én als distributeur de producten off-en online  aanbieden. Dit levert jouw een leuke bijver-dienste op. Je bepaalt zelf de korting welke je geeft. Zelf krijg je 65% korting op jouw aankopen na jou eerste aankoop t.w.v. € 200 aan producten. 

Wil je een netwerk opbouwen om daarmee een mooi pensioen op te bouwen, laat je dan begeleiden door ons All-StarsLife-team.   
Laat even weten dat je geïnteresseerd bent.
Stuur een mailbericht naar PLM.

Promo-'Auto van de Zaak' 

Het gratis teamlidmaatschap biedt allerlei voordelen. Het mooiste voordeel wordt ech-ter niet door het team geregeld maar is al ingebouwd in het partnerschap door de leve-rancier van de topproducten, StaRlife, eigen- dom van Olympisch 10-kamp-kampioen Robert Zmelik. De auto kan eerder bij je voor de deur staan. Maar ga uit van max. 14 we-ken, wanneer je een aantal uren investeert in 'jouw nieuwe hobby/bedrijf' en het stappen-plan All-StarsLife volgt onder begeleiding van  ons team. Registreren kan kosteloos. 

Wij vertellen jou graag hoe. Bezoek de info-bijeenkomst.
Aanmelden kan hier.